Sekali lagi . Cinta milik kita ,

                                                                     Salam 1 Malaysia ;)
Weee , Haha , 1 malaysia tu penting la sayang semua . Semangat sebab tengok Encek Chong Wei tadi . haha . Best dia main tadi , walaupun ketinggalan , dia still tak berputus asa . semangat macam tu la kita nak kan ? Chaiyokk .*entah betul ke tak ejaannya . Okey , Perenggan satu memang lari dari tajuk . Kita pergi ke Next perenggan . Jangan tanya kenapa saya suka campur english malay . Saya memang PENGROJAK bahasa ;)

Okei . sekarang kita fokus tajuk kat atas tu . Err , act , dah lama upload citer nie . tapi , baru berkesempatan tengok tadi . Ya Allah , memang best sangat , Lagu dia pun sweet sangat . And , ruby rasa tetibe je jatuh cinta , hati , jiwa , kat Sam . Ouh no ! hahA ; Sam sweet sangat . Dia macam budak nerd , dia nerd sebab dia sakit . kesian dia kan ? Selepas dia jalani pembedahan , perangai dia berubah 100 peratus . Dia jadi macam budak-budak , semuanya kena mama dia buatkan untuk dia , sampai mandi , pakai baju pun . Ya allah . Jauhilah perkara itu berlaku kepada ruby . Aminn :)

Shiela pulak Lisa kan ? Semua dah tahu kan kan kan ? Dalam citer nie , masa dia mula-mula jumpa Man , dia terus pengsan , ruby terpinga-pinga , kenapa dia pengsan ? Lepas tu , barulah tahu yang Man nie Ex hubby dia . Tapi , Man tak ingat langsung tentang Shiela . Dia tak ingt yang dulu dia cinta mati kat Shiela sampai sanggup berkahwin muda . Oh god . Time nie sedih sangat . Kenapa sedih sangat nie ? Menimbulkan perasaan sedih didalam jiwa ruby , haha ;)

Then , Selepas Man pergi tinggalkan Sheila , Sheila didapati hamil . Sampai la 6 tahun , Amy *Anak Man dengan Sheila* besar , Sheila tak pernah jumpa papa Amy . Sheila jugak tak tahu tentang penyakit Man . Amy selalu jumpa Man kat Playground . Dia selalu main dengan papanya . Masa tu memang best . Sweet sangat papa dan anaknya . 

Time , Man , Shiela and Amy pergi out sama-sama tu . Ya allah , memang bahagia nampak . Sheila teringat masa dia mula-mula kenal dengan Man . Dia sengaja jatuhkan rak poskad tu , * Err , poskad kut , hikhik ; sebab dia rindu sangat masa mula-mula dia kenal dengan Arman . Then , Masa dia lalu dekat air yang tetibe pancut tu kan ? Kat situ lagi best , dia tolak Man , Man pun balas balik , Semua anak beranak nampak comel sangat :)

Tak lupa juga , disebalik kisah Arman , Shiela dan Amy , terselit seorang jejaka yang bernama papa Haris . Dan seorang perempuan yang bernama Farina .*yee kot , sebab dia tak penting mana pun . Papa Harris nie baek sangat . Dia sanggup tunggu Sheila dan jaga Amy , Farina pulak , terpaksa kahwin dengan Man sebab dia nak kaut kekayaan Man . Jahat betul . Grrrr -_- . 

Okei . tangan dah letih , ruby citer time ending eah ? Masa nak ending tu , Amy dapat tahu yang Man papa dia ,. Amy nangis sebab mama dia nak ambik dia , tapi , dia terus lari kat papa dia . Ya allah . time nie la touching sangat ,. sampai ruby pun nangis ,. Sheila pun dah boleh terima hakikat yang sebenar . For the last , Sheila tetap kahwin denagan Papa Harris sebab Man kan ada penyakit macam budak-budak , tapi hidup diaorang memang bahagia . Amy akan dapat adik dan Shiela dah tak marah Amy jumpa dengan Papa kandung Amy . 

Yess , habis jugak , walaupun tak semua ruby citer , tapi mesti korang dah boleh agak kan macam mane citer nie . Best sangat , rugi tak tengok wook . Kalau tengok tu , jangan la ambik Sam ruby tau ? hihik . Okeilah . letih dah jejari nie menaip . Salam sayang semua . Enjoy your reading :)